خانه تغذیه و خوراک آشپزی و غذا بگو چطور شنیسل مرغ درست کنم؟

بگو چطور شنیسل مرغ درست کنم؟

۰
29

روش تهیه شنیسل مرغ

شنیسل مرغ

هزینه مواد اولیه + ۱۵ سال اندک هنگام کار با روغن داغ مواظب باشید

سینه مرغ برشی از گوشت مرغ است که معمولا در غذاهای سنتی ما کمتر طرفدار دارد و اعضای خانه از بافت خشک و الیافی آن معمولا شاکی هستند. سینه مرغ را باید کمی متفاوت طبخ کرد.

خیلی از غذاها فقط با این بخش از مرغ تهیه می شود که شنیسل یکی از لذیذترین آنهاست. این دستور پخت بافت سفت سینه را تبدیل به غذایی نرم و آبدار می کند که حتما از خوردن آن لذت فراوان خواهید برد.

در این مطلب طرز تهیه شنیسل مرغ را به شما خواهیم آموخت.

مواد اولیه

مواد اولیه

  • سینه مرغ دو عدد
  • پودر سوخاری به میزان لازم
  • آرد گندم یا آرد ذرت به میزان لازم
  • تخم مرغ یک عدد
  • پیاز متوسط یک عدد
  • آبلیمو یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه شنیسل مرغ

طرز تهیه شنیسل مرغ

ابتدا استخوان سینه مرغ را گرفته قسمت نازک از سینه که به آن فیله مرغ گفته می شود را طبق تصویر جدا کنید.

فیله مرغ را در نایلون گذاشته روی تخته پهن کنید و با گوشت کوب یا وسایل مشابه به آن ضربه بزنید تا کمی بافت آن پهن شده و کمی لهیدگی در آن ایجاد شود. اما نه به حدی که گوشت سینه از هم گسسته یا پاره شود. سعی کنید ضربه ها را از مرکز شروع کرده به گوشه ها هدایت کنید

سینه مرغ کتک خورده را با پیاز زیر شده و نمک و آبلیمو در نایلون زیپ لاک یا ظرف در دار قرار داده حداقل یک ساعت به آن استراحت دهید. نگارنده توفیق اجباری یافته مرغ خوابانده در مواد را به مدت دوازده ساعت در یخچال نگهداری کرده و نتیجه آن بسیار مطلوب شده است. پس اگر وقتتان محدود نیست آن را چند ساعت به حال خود رها کنید. بعد از مزه دار شدن مرغ خرده های پیاز را از رویش بردارید.

تخم مرغ را در حدی بزنید که زرده و سفیده کمی با هم ترکیب شوند. آن را در بشقاب بریزید. در بشقابی دیگر آرد گندم یا ذرت بریزید و در نهایت در بشقابی جدا پودر سوخاری ریخته و به آن ادویه بیفزایید.

ادویه شنیسل شامل پودر آویشن، پودر سیر، پودر پاپریکا و فلفل و زردچوبه است. هر کدام را اگر نداشتید مهم نیست حتی با همان فلفل و زردچوبه هم کارتان راه می افتد. هر ادویه دیگری هم که ذائقه تان پسندید می توانید اضافه کنید. پودرهای سوخاری آماده ادویه دار هم در بازار موجودند که کارتان را راحت خواهد کرد. اگر هم پودر سوخاری ندارید باز هم نگران نباشید با مطالعه مطلب بگو چطور پودر سوخاری درست کنم؟ درخواهید یافت که نان را می توان به راحتی به پودر سوخاری تبدیل کرد.

بشقاب آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری را در یک راستا بچینید. فیله مرغ را در آرد بغلتانید، آن را در تخم مرغ بزنید و همه جای آن را به تخم مرغ آغشته کنید و در نهایت آن را در آرد سوخاری بغلتانید.

روغن مخصوص سرخ کردنی را در تابه داغ کنید و با حرارت متوسط دو طرف قطعات مرغ را سرخ کنید تا طلایی شود.

با سیب زمینی سرخ کرده در کنارش از یک شام بسیار خوشمزه لذت ببرید.

 

 

بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
بارگذاری بیشتر در آشپزی و غذا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بررسی کنید

بگو چطور از عسل نگهداری کنم؟

نکته های مهم در حفظ و نگهداری از عسل      عسل ماده غذایی اعجاب آوری است که علاوه بر داشتن …