خانه تغذیه و خوراک آشپزی و غذا بگو چطور کیک سیب بپزم؟

بگو چطور کیک سیب بپزم؟

۰
10
طرز تهیه کیک سیب

طرز پخت کیک سیب

کیک سیب

 هزینه مواد اولیه + ۱۸ سال آشنایی با آشپزی هنگام استفاده ازفر مواظب حرارت بالای آن باشید
سیب ها میوه هایی در یخچال هستند که معمولا به آنها کم لطفی می شود. طفلکی ها نه خراب شده و نه اینکه خورده می شوند. اکنون دیگر همه جور میوه در همه ی فصول سال یافت می شود به همین خاطر سیب با اینکه بسیار پرخاصیت است در مقایسه با میوه های دیگر محبوبیت چندانی ندارد.

کیک سیب را اما همه دوست دارند. ما به شما خواهیم گفت چطور سیب های مانده در یخچال را تبدیل به یک کیک سیب خوشمزه کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک سیب

مواد لازم برای تهیه کیک سیب

  • آرد سفید دو پیمانه
  • بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری و وانیل نوک قاشق چایخوری
  • شکر یک پیمانه (نگارنده از نصف پیمانه شکراستفاده کرده تا کیک کم شیرین شود و از نتیجه راضی بود)
  • ماست شیرین یک پیمانه
  • سیب سه عدد
  • کره آب شده پنجاه گرم
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • تخم مرغ سه عدد

طرزتهیه کیک سیب

طرزتهیه کیک سیب

  • کره را آب کنید و با روغن مخلوط کنید.
  • شکر را به مخلوط کره و روغن اضافه کرده آنقدر هم بزنید تا سفید شود.
  • تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
  • ماست را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مایع یک دست شود.
  • آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی جدا ترکیب کنید و سه بار الک کنید.
  • ترکیب آرد و بیکینگ پودر را کم کم به مایع اضافه کنید و همزمان با قاشق یا لیسک به آرامی هم بزنید.
  • مایعی یکنواخت و کمی سفت تر از معمول به دست می آید. قالب را چرب کرده کمی آردپاشی کنید و مایع را در قالب کیک بریزید.
  • سیب ها را به صورت ورقه های نازک برش بزنید. نه چندان نازک که آب شود و در کیک جذب شود نه چندان کلفت که سنگین شود و پف کیک بخوابد.
  • آنها را روی کیک طوری بچینید که به هم تکیه بدهند دومی کمی روی اولی و سومی به همین ترتیب الی آخر
  • اگر دوست داشتید می توانید روی سیب را دارچین بپاشید که طعم و عطر آن بهتر میشود.
  • اگرسیب نه چندان شیرین است رویش را کمی شکر بپاشید.
  • قالب را درون فر با دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید.

.

مطلب بگو چطور کیک خوب پف می کند؟ به شما به نتیجه بهتر کمک خواهد کرد

  • پف کردن کیک

    بگو چطور کیک خوب پف می کند؟

    نکات مهم درباره پف کردن کیک       با ذوق وشوق مواد اولیه کیک را آماده می کنید و با هم…
بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
بارگذاری بیشتر در آشپزی و غذا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بررسی کنید

بگو چطور از عسل نگهداری کنم؟

نکته های مهم در حفظ و نگهداری از عسل      عسل ماده غذایی اعجاب آوری است که علاوه بر داشتن …