خانه تغذیه و خوراک آشپزی و غذا بگو چطور نان با مغز شکلات درست کنم؟

بگو چطور نان با مغز شکلات درست کنم؟

۰
12
طرز پخت نان با مغز شکلات

طرز تهیه نان کروسان با مغز شکلات

نان با مغز شکلات

 هزینه مواد اولیه + ۱۸ سال اندک  هنگام کار با فر مواظب باشید
 

نان پختن یکی از لذت بخش ترین کارهای دنیاست. مخصوصا مرحله ی آماده کردن خمیر و ورز دادن آن که همه ی خشم های دنیا را می توانید روی خمیر نان خالی کنید و مشت های جانانه بزنیدش. بعد از ورز دادن هم حال شما خوب می شود و هم حال خمیر. و بعد از پختنش نیز حال ساکنین خانه.

نان با مغز شکلات یک نوع نان است که برای صبحانه یا عصرانه بسیار لذیذ است.

ما به شما خواهیم گفت چگونه نان با مغز شکلات بپزید.

مواد اولیه نان با مغز شکلات

مواد اولیه نان با مغز شکلات

  • خمیر مایع یک قاشق سوپ خوری
  • شیر ولرم یک پیمانه
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • کره به دمای محیط رسیده پنجاه گرم
  • نمک نوک قاشق چایخوری
  • تخم مرغ یک عدد
  • آرد به میزان کافی
  • شکلات به میزان دلخواه

دستور پخت نان با مغز شکلات

دستور پخت نان با مغز شکلات

یک قاشق چایخوری شکر را در شیر ولرم ریخته خمیر مایع را اضافه کنید و با در بسته ده دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید.

کره را که به دمای محیط رسیده با قاشق نرم کرده با تخم مرغ و شکر مخلوط کرده با همزن هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

شیری را که در آن خمیر مایع عمل آمده را اضافه کرده و مخلوط کنید.

آرد را کم کم اضافه کنید و با دست ورز دهید. آرد باید به حدی باشد که خمیر به دست نچسبد.

گلوله ی خمیر را در کاسه ای بزرگ قرار دهید و رویش را باز گذاشته اما روی کاسه را سلفون بکشید تا خمیر خشک نشود. با پارچه ای ضخیم دور کاسه را بپیچید و در جای گرم قرار دهید تا دو تا سه ساعت استراحت کند و قوام بیاید و حجمش دو برابر شود.

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد آن را روی سطح آرد پاشی شده ای با وردنه باز کنید. ضخامت لایه خمیر تقریبا نیم سانت باید باشد.

با چاقو خمیر را مثلثی شکل برش دهید. مثلث ها باید هم اندازه باشند و تقریبا اندازه دستتان. شکلات تخته ای را با گوشتکوب تکه تکه کنید و یا چیپس شکلات . خرده شکلات را با فاصله کمی از مرکز مثلث و نزدیک به قائده آن بریزید. سپس آن را از همان ضلعی که شکلات به آن نزدیک است لوله کنید. این نوع از پیچیدن را کروسان می گویند.

روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید یا روغن بمالید و آرد بپاشید و خمیرها را روی آن بچینید.

بیست دقیقه دیگر به خمیر استراحت دهید. فر را نیز یک ربع قبل از پخت نان روشن کنید تا گرم شود.

بعد ازاستراحت مجدد خمیر، اگر دوست داشتید روی خمیر عسل بمالید و یا یک عدد زرده تخم مرغ و کنجد را مخلوط کرده روی خمیر بمالید.

سینی را در فر بگذارید و دما را روی۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به مدت نیم ساعت نان بپزد. در آخر کار دو دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید تا سطح نان ها طلایی شود.

 

بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
بارگذاری بیشتر در آشپزی و غذا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بررسی کنید

بگو چطور از عسل نگهداری کنم؟

نکته های مهم در حفظ و نگهداری از عسل      عسل ماده غذایی اعجاب آوری است که علاوه بر داشتن …