خانه تغذیه و خوراک آشپزی و غذا بگو چطور بدون سوزش چشم و جاری شدن اشک پیاز پوست بکنم؟

بگو چطور بدون سوزش چشم و جاری شدن اشک پیاز پوست بکنم؟

۰
15
پیاز ریز کردن بدون اشک

راهکارهایی برای پیاز ریز کردن بدون سوزش چشم و جاری شدن اشک

پیاز ریز کردن

اندک + ۱۵سال اندک سرتان را نزدیک پیاز نگه ندارید
چرا پیاز اشکتان را در می آورد؟ آیا بیرحم است یا شما که سرش را می برید عذاب وجدان می گیرید و اشکتان جاری می شود؟ هیچکدام! پیاز حاوی آنزیمیست که وقتی با آب ترکیب می شود تولید اسید می کند. وقتی شما آن را ریز می کنید این آنزیم آزاد می شود و با سطح مرطوب چشمتان تولید اسید می کند.

ما به شما می گوییم چگونه پیاز پوست بکنید و آن را ریز کنید و چشمتان در امان باشد.

برای پیاز ریز کردن از چاقوی خیلی تیز استفاده کنید

برای پیاز ریز کردن از چاقوی خیلی تیز استفاده کنید

آنزیم ها زمانی آزاد می شوند که سلول ها هنگام ریز کردن پیاز ضربه ببینند و بشکنند. چاقوی تیز باعث می شود کمتر این اتفاق بیفتد. همیشه برای پوست کندن و ریز کردن پیاز از یک چاقوی خیلی تیز استفاده کنید.

پیازها را در فریزر بگذارید

پیازها را در فریزر بگذارید

قبل از پوست کندن پیاز آن را ده دقیقه تا یک ربع در فریزر بگذارید. خنک شدن پیاز موجب می شود آنزیم کمتری آزاد شود در حالیکه روی طعم آن نیز اثر منفی نخواهد گذاشت.

پیازها را در پیاله ای آب ریز کنید

پیازها را در پیاله ای آب ریز کنید

این روش برای کنترل آنزیم بسیار موثر است اما کمی ریز کردن آن در آب دشوار است. پیاز از دستتان سر می خورد و ذراتش نیز پراکنده میشوند. بعضی ها زیر شیر آب آن را پوست کنده ریز می کنند که آن هم کمی سخت است. پیاز نیز کمی طعمش در تماس با آب عوض می شود و تندیش کم خواهد شد.

پیازها را در کنار بخار آب ریز کنید

پیازها را در کنار بخار آب ریز کنید

بخار آبی که از لوله کتری ساتع می شود آنزیم ها را منحرف می کند و چشمانتان امن می ماند. شیر آب داغ را نیز می توانید باز بگذارید تا بخارش گاز را جذب کند اما آب هدر می رود.

از دهانتان نفس بکشید و زبانتان را بیرون بیاورید

از دهانتان نفس بکشید و زبانتان را بیرون بیاورید

چهره خودتان را این شکلی موقع پیاز ریز کردن تصور کنید و کمی بخندید اما واقعا جواب می دهد زیرا رطوبت زبانتان آنزیم ها را جذب می کند و اجازه نمی دهد به سمت چشمانتان برود. فقط در حضور دیگران روش دیگری را امتحان کنید!

در کنار پنکه یا زیر هود پیاز ریز کنید

در کنار پنکه یا زیر هود پیاز ریز کنید

پنکه زمینی را روشن کنید و روبروی ظرف پیاز بگیرید. اینگونه آنزیم های آزاد شده به جهت دیگری خواهند رفت. هود آشپزخانه نیز کمک می کند به شرطی که سرتان را عقب نگه دارید.

شمع روشن کنید

شمع روشن کنید

در کنار ظرفی که در آن پیاز ریز می کنید شمع روشن کنید. گازی که از پیازساتع می شود توسط شعله شمع جذب میشود. البته بعضی ها معتقدند آنقدرها هم اثرگذار نیست و تنها بوی پیاز را از بین می برد ولی خب به امتحانش می ارزد.

عینک شنا در چشمتان بگذارید

عینک شنا در چشمتان بگذارید

اگر عینک شنا دارید و یا عینکی دارید که در آزمایشگاه شیمی از آن برای محافظت از گازها استفاده می کنید هنگام پیاز ریز کردن به چشمتان بگذارید. به شرطی که کاملا دور چشم را بپوشاند.

 

 

 

 

 

بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
بارگذاری بیشتر در آشپزی و غذا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بررسی کنید

بگو چطور از عسل نگهداری کنم؟

نکته های مهم در حفظ و نگهداری از عسل      عسل ماده غذایی اعجاب آوری است که علاوه بر داشتن …